Onze uitgeverij is gespecialiseerd in het uitbrengen van muziekliteratuur met meespeel cd's.


Zeer veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van onze cd's. Deze worden opgenomen in onze studio, ingericht door oud-medewerkers van SONY-MUSIC. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande akoestische instrumenten die wij door middel van bewerkingen geschikt maken voor digitale toepassingen.

Door ons uitgegeven boeken worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Een factuur is bijgevoegd. Je betaalt pas na ontvangst.

 

Webwinkel
In de webwinkel staan onze uitgaven per instrument gerangschikt. Hier kun je de boeken inzien, de cd's beluisteren en je bestelling plaatsen.
 

Methode van de 21ste Eeuw
Deze pagina geeft informatie over de Methode van de 21ste Eeuw. Je vindt hier tevens een overzicht van de reeds verschenen uitgaven van deze serie.

The world of...
Deze pagina geeft informatie over de speelboeken van 'The World of'. Je vindt hier tevens een overzicht van de reeds verschenen uitgaven van deze serie.

 

Wanneer je via deze website bestelt ontvang je een korting van 5%. Je kunt echter ook terecht bij de erkende muziekhandel in Nederland, België en Duitsland.